→ Iubire adevărată?


      Ce înseamnă ,,A fi iubit'' ??
O întrebare la care puţini pot să răspundă. Pentru unii Iubirea e ca roua dimineţii, se aşterne pe frunzele fragede în dimineţile cu surâs de primăvară, apoi o data cu venirea căldurii se evaporă, urcând uşor spre nori. Pentru alţii  Iubirea e ca o albină, mulţi vin, pleacă, se reîntorc la ceea ce au avut, dorind cu o forţa infinită să găsească tainele ascunse ale iubirii adevărate, trecând prin toate obstacolele şi piedicele aduse de furtuna vieţii numai a nu renunţa la cel mai preţios şi cel mai valoros lucru ,,Dragostea Adevarată''.
     Oare pentru unii Iubirea adevarată este doar o aventură neî
nsemnată, doar o călătorie în timp şi nimic mai mult?
     Oare unii cred că Iubirea Adevarată pune accent numai pe felul de a fi, statutul financiar, familia din care provii?  Dar ştiu ei oare că viaţa aceasta nu se rezumă numai la distracţii si alte lucruri lipsite de valoarea,  ci la felul prin care îţi manifeşti dragostea pentru persoana care ţi-a fost alături în momentele când ai fost bolnav, stând la capul tău, veghindu-ţi somnul, pătrunzând pe tărâmul visului tău cu puterea minţii, încurajându-te, făcându-te să-ţi dai seama că într-adevar ai pentru CE şi pentru CINE lupta. Sunt unii care î
n ciuda experienţelor tragice prin care au trecut consideră acest lucru un inamic pătruns pe teritoriul advers, determinâdu-i să atace în stanga şi în dreapta cu vorbe dure, fără sens numai pentru a-si descărca furia şi suferinţa care se ascund dincolo, dincolo de aparente.
      O parte din persoane îsi tratează partenerele de viaţa ca nişte marionete aflate la un teatru de papuşi, neputând ieşi din acest joc murdar deoarece se simt atacate, amenintate, neajutorate iar din cauza circumstanţelor sunt nevoite să îndure badjocora, umilinţa, agresivitatea la care sunt expuse. O alta categorie ar fi varietatea adolescenţilor care din cauza puţinelor experienţe de viaţa şi a insuficienţelor cunostinţe ajung să renunţe la familie, prieteni numai pentru a fi cu persoana iubită.  Cu timpul lipsurile materiale ajung să prindă amploare născându-se astfel conflicte puternice între cei doi, uitâ
nd acea ,,dragoste''care candva era un chip de copil fără urma de defecte.
     Aşa cum luna, stelele aşteaptă ca soarele să meargă pe tărâmul său, aşa şi voi, copii, tineri, adulţi aşteptaţi ca dragostea să vă caute pe voi si nu voi pe ea, asteptând cât e nevoie deoarece există pentru fiecare acel cineva care cândva se va gandi mereu la voi iar trupurile voastre se vor uni într-unul singur!
     Aşă că..aveţi grijă CUM  iubiţi, pentru că  AŞA  veţi fi iubiţi!
                                                                                        
                                                                      Mirela Drăgan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu