→ Încă un an, încă o petală ( Pentru Aurash )

                                                    
          Aşternământ de gânduri pure pentru :

        

  De ce să fii mândră că ai făcut cei 16 ani? Pentru că :
   
   
                                        
      De ce crezi că am apelat la cuvinte?  Pentru că vreau să-ţi spun :  

    
                       
  Uite că a sosit un nou 30 decembrie, un nou an adăugat la cei 15 anişori. Timpul se joacă din nou prin viaţa ta şi consideră că e necesar să mai adauge încă o petală la floarea vâstei tale. Niciodată să nu fii supărată pe el că va face modificări în viaţa ta, fiindcă nimeni nu i se poate opune.
 Iubeşte, profită de faptul că cineva te caută cu privirea şi sufletul ori de câte ori te simte departe şi distantă. Viaţa rezervă fiecăruia obstacole peste care poţi trece mult mai uşor alături de persoana care într-adevăr îţi poate ridica moralul şi-ţi poate fi alături.
  Ce-ţi pot spune decât ca această vârstă să-ţi înflorească sufletul şi să îţi aducă doar primăvară. Să ai parte de cele mai frumoase realizări, iar regretele şi neputinţa de a duce la bun sfârşit un anumit lucru să-şi facă bagajele şi să plece în minunată călătorie pe care le-am pregătit-o. Te rog să stai liniştită în privinţa biletelor pentru că m-am ocupat personal de acest aspect.
  Anii se scurg  ca nisipul dintr-o clepsidră, lăsând în urma lor doar amintirile, care mai târziu vor fi unica noastră posibilitate prin care vom putea retrăi acele inedite experienţe. 
  Îmi amintesc de nopţile calde de vară când dormeam împreună şi nu mai ţineam cont că timpul nu ne ascultă şi trece. Depănam amintiri care alungau somnul, iar noi alunecam uşor prin vise iluzorii. 
 
                         De ce am făcut toate lucrurile acestea? Pentru că :


                         Ce îţi pot spune acum decât un sincer şi călduros :
                      

                           De la Mirelush,
                                            Pentru Aurash!
                                    
                                                                                  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu